Ágy 120×200

Az ágyak 120×200 cm

A 120×200 cm méretű ágyakból elég széles választék áll rendelkezésre. Ez egy egyszemélyes ágy, amely elegendő kényelmet biztosít, szükség esetén kétágyas ágyként is használható. Ezen ágyak kínálatában a tömörfa ágyaktól kezdve az univerzális divánokig sokféle terméket találunk.

Hová illik ez az ágy

A 120×200-as ágy alkalmas diákszobákba, vendégszobákba és gyerekszobákba. Használható szállodákban és vendégházakban. Az ágyak között tárolóhely nélküli és tárolóhelyes ágyak közül lehet választani. Ezekkel a paraméterekkel exkluzív kárpitozott ágyat is vásárolhat, de egy egyszerű, díszítés nélküli ágyat is remek áron.

Tárolóhelyet szeretne?

Tárolóhelyet csuklós rács vagy kihúzható fiókok formájában alakítottunk ki. A 120×200-as ágy néha pillanatok alatt sokkal nagyobb alvóhellyé alakítható az alsó rész kihúzásával. Az ilyen ágyak különösen népszerűek szűk helyeken vagy nyaralókban.

Francia stílusú kárpitozott ágyak

A 120×200 cm-es ágyak népszerű változata a kárpitozott gurulóágyak, például nagyobb gyerekek szobájába. Úgy is lehet rajtuk ülni, mint egy kanapén, és tárolóhelyet biztosítanak. Ebből az ágyból választható a jobb vagy bal sarok, ez tulajdonképpen egy francia stílusú sarokágy. A két praktikus fejtámlának köszönhetően könnyen elhelyezhető a szoba sarkában. A tárolóhely oldalról hozzáférhető és bárki által kezelhető. Ezekhez az ágyakhoz rengeteg kárpitozási lehetőség áll rendelkezésre. A Francia ágy más méretekben is kapható.

Matrac és matrac kiválasztása

Minden ágy esetében a matrac és a matrac kiválasztása nagy szerepet játszik az alvás minőségében. Ez a 120×200-as méret esetében sem lesz másképp. Egy fekvőágyhoz speciális matracra és matracra van szükségünk. Rajtunk múlik, hogy rugós, hab-, szendvics- vagy más matracot választunk-e az ágyunkhoz. Mindenkinek más illik, az egészségi állapottól, a testsúlytól és a személyes alvási preferenciáktól függően.

Modern fém franciaágy Viera

A VIERA elegáns franciaágy fa és fekete színű, festett acél kombinációjából készült. A VIERA ágy 2 méretben kapható: 120 cm vagy 160 cm.

Ár idején felülvizsgálat: 64 324 Ft

Fémágy lenyűgöző kivitelben – különböző méretekben

Fémágy Dekorhome fekete színben. Adjon hálószobájának elegáns és klasszikus megjelenést ezzel a fém ágykerettel. Az ágykeret masszív fémszerkezetű. A tartós lécek nemcsak a szükséges alátámasztást biztosítják, hanem rendkívül kényelmesek is. Ezeknek a csodálatos tulajdonságoknak a kombinációja garantálja, hogy álomszerűen fog aludni

Ár idején felülvizsgálat: 57 180 Ft

Klasszikus tömörfa ágy különböző méretekben

A Dekorhome tömörfa ágy tömör tölgyfából készült, így stabil és nagyon tartós. A fenyőfából készült központi merevítés extra stabilitást biztosít ennek a hálószobabútornak. A fa szemcsézettségének különbségei minden ágykeretnek egyedi jelleget kölcsönöznek. Kényeztesse magát egy jó éjszakai alvással ezen a nagyszerű ágyon.

Ár idején felülvizsgálat: 68 692 Ft

Tömör fából készült magasított ágy különböző dekorációkban és méretekben

Ha olyan minőségi ágyra van szüksége, amely nemcsak minden berendezési stílushoz, de még minden szobához is illik, legyen az diák- vagy vendégszoba, vagy ha igazán megfelelő ágyat szeretne a hálószobájába, akkor itt a tökéletes modell. Egy- vagy kétszemélyes ágyként kapható. Csak válassza ki a szükséges méretet a kínálatból.

Ár idején felülvizsgálat: 44 286 Ft

Műbőrből készült kárpitozott ágy különböző méretekben

Az új hálószobájába ágyat választ? Minőségi ágyat szeretne vásárolni diákszobájába, vendégszobájába vagy garzonlakásába? Szereti a bőr szépségét, de jobban kedveli a humánusabb, műbőr formájú lehetőségeket? Akkor ez az ágy a megfelelő választás az Ön számára. Többféle méretben kapható.

Ár idején felülvizsgálat: 69 321 Ft

Tömör fából készült, ráccsal ellátott, magasított franciaágy

A megfelelő ágy kiválasztása alapvető fontosságú a jó egészség és a minőségi alvás szempontjából. Itt a magasított ágy típus, többféle színvariációban. Miért érdemes ezt az ágyat megvenni? Mik az előnyei, és kinek szinte kötelező?

Ár idején felülvizsgálat: 41 829 Ft

120×200 cm-es ágy állítható ráccsal

Ágy állítható ráccsal YORK 120×200 cm-es alvófelülettel, szürke kivitelben illeszkedik bármilyen belső térbe és stílusú berendezéshez. A YORK kárpitozott ágy magas fejtámlával és bőséges tárolóhelyekkel minden kényelmi és funkcionális igényt kielégít. Előnye az állítható lécek a fej- és lábtérben, valamint az ágyéktérben a keménység beállításának lehetősége az egyéni igényeknek megfelelően

Ár idején felülvizsgálat: 188 745 Ft

Romantikus franciaágy rózsaszín bársony

Ez a klasszikus ágy gyönyörűen mutat majd hálószobájában. Az ágy visszafogott, mégis bájos kialakítással rendelkezik, amely elegáns bájt kölcsönöz hálószobájának. Fából és acélból készült, így rendkívül erős és tartós. A fémlábak hozzájárulnak az ágy szilárdságához. Az ágy kárpitozása is tartós anyagból készült, így egyenesen hívogató a pihenésre és könnyen tisztítható.

Ár idején felülvizsgálat: 123 986 Ft

Tömörfa ágy 120×200 cm, rácsos ráccsal együtt

HAMARD ágy 120×200 cm ráccsal, tömör fenyőfából/pácolt diófa, modern és időtlen dizájnban. Az ágyat kézzel festik, majd lakkozzák, csiszolják és újra lakkozzák. Az ágyon az ötödik támasztóláb helyén egy további megerősítő lemez található.

Ár idején felülvizsgálat: 54 740 Ft

Ágy lenyűgöző kivitelben, különböző méretű bársony bársonnyal

Ez a klasszikus ágy gyönyörűen mutat majd hálószobájában. Az ágy visszafogott, mégis bájos dizájnnal rendelkezik, amely elegáns bájt kölcsönöz hálószobájának.

Ár idején felülvizsgálat: 83 419 Ft

Kárpitozott sötétszürke ágy különböző méretekben, LED világítással

Új ágyat választ? Modern, mégis praktikus, univerzális dizájnt szeretne, amely minden berendezési stílushoz illik? Egy- vagy kétágyas ágyra van szüksége? Akkor ez a modell megfelelően feldobja a belső teret. Többféle méretben kapható.

Ár idején felülvizsgálat: 74 088 Ft

Kihúzható ágy 120×200 cm, jellegzetes barna fa dekorációval

Érdekes diákágy kihúzható pótággyal.

Ár idején felülvizsgálat: 87 105 Ft

Modern fekete-fehér műbőr ágy

Elegáns ágy lekerekített vonalakkal lenyűgöző pihenőhelyet teremt hálószobája berendezésében. Az ágykeret minőségi acélból és MDF-lapokból készült, ami garantálja a stabilitást és a hosszú élettartamot. Az enyhén megemelt oldalfalak a helyén tartják a matracot, így az nem tud véletlenül elmozdulni, és így idő előtt elhasználódni.

Ár idején felülvizsgálat: 83 012 Ft

Minőségi tömör anyagból készült ágy modern kivitelben

Masszív ágy PRIMA lakkozott fenyőfából, természetes árnyalatban. A 100 kg teherbírású ágy több méretben kapható. Az ágy alvófelületét a termékváltozatokban választhatja ki. Szétszerelve, matrac és matrac nélkül szállítjuk.

Ár idején felülvizsgálat: 49 516 Ft

Kárpitozott, tágas ágy modern dizájnban, LED világítással

Verona kárpitozott ágy LED világítással 120 x 200 cm fehér színben. A fehér műbőr huzattal ellátott modern kárpitozott ágy édes álmokra és nyugodt alvásra készíti fel Önt. A fejtámla mentén elhelyezett LED-világítás kellemes fényt biztosít, és különleges varázst kölcsönöz a hálószobának. A fényerő és a fény színe kényelmesen szabályozható a távirányítóval.

Ár idején felülvizsgálat: 50 473 Ft

Kétszemélyes kárpitozott ágy magas fejtámlával a maximális kényelem érdekében

Kárpitozott ágy BERAM. Az ágy egyedi megjelenését a steppelt magas fejtámla adja. A madridi öko-bőr díszítésű luxuságy stílusosabbá teszi az ágyat. Nagyon kényelmes a karbantartáshoz. Elegáns krómozott lábak lágyítják az ágy kialakítását. Válassza ki az alvóhely színét és méretét a konfigurátorban.

Ár idején felülvizsgálat: 155 509 Ft