Egyszemélyes ágy tárolóhellyel

Egyszemélyes ágyak tárolóval

A tárolóhely határozottan nem a franciaágyak meghatározó jellemzője. Gyakran megtalálható az egyszemélyes ágyakban is. Ez az alvóhely és a tárolóhely kiváló kombinációja. Ennek sokféle formája lehet.

Milyen helyiségbe való

A tárolóval ellátott egyszemélyes ágyak alkalmasak gyermekszobába, de más helyiségekbe is. Leggyakrabban a fent említett gyermekszobákban, diákszobákban, vendégszobákban és egyágyas szobákban használják őket. Belül tároljuk a játékokat, ágyneműt, szezonális tárgyakat, könyveket és egyéb olyan dolgokat, amelyeket nem használunk napi szinten. És ha szűkös a hely a lakásban, értékelni fogjuk a könnyű hozzáférést egy tárolóhelyiséghez, amelyet naponta kinyithatunk.

Hasonlóan egy egyszemélyes ágyhoz

Ezek az egyszemélyes ágyak bármihez hasonlíthatnak. A beépített matracokkal ellátott, kárpitozott díványágyak, a kihúzható fiókokkal ellátott tömörfa ágyak, az olcsóbb forgácslap ágyak felhajtható matraccal és még sok más népszerű.

A gyerekszobákba való ágyak

Kellene valami extra a gyerekszobába. A gyermek fejlődése az alvás minőségétől, a matrac, a rács és az ágy egészének megválasztásától is függ. Ezenkívül minden tárolóhely jó a gyerekszobában. Népszerűek a színes, fantáziadús ágyak, amelyek nem csak alvásra, hanem játékra is helyet kínálnak.

A megemelt ágyak rengeteg tárolóhelyet kínálnak, a hálórész alatt szekrény, fiókok és íróasztal is lehet. Ezenkívül rengeteg ágy van fiúk és lányok számára. Színben, formában és díszítésben is alkalmazkodnak.

A ráccsal és a matraccal együtt

A tárolóhelyes egyszemélyes ágy általában ráccsal és matraccal együtt kapható. Csak válassza ki a kívánt formát, méretet, anyagot és színösszeállítást. Nem szabványos ágyméretek is rendelkezésre állnak. Egyesek megelégszenek egy 90×200 cm-es matraccal, mások a nagyobb, 140×200-as ágyat, az úgynevezett másfél ágyat értékelik. Magas emberek számára a meghosszabbított ágyak alkalmasak, mivel a szokásos 200 cm-es hossz nem biztos, hogy elegendő a kényelmes alváshoz.

Egyszemélyes ágy kihúzható ággyal és tárolóhelyiséggel

Az ideális megoldás nemcsak a gyerekszobába, hanem különösen ott, ahol helyhiánnyal küzd. Praktikus, modern és nagyon célszerű bútor. Olyan ágy, amely kihúzható ágyat és rengeteg tárolóhelyet is kínál. Egy ágy, amelyet gyermek- vagy diákszobában, stúdiólakásban stb. is értékelni fog.

Ár idején felülvizsgálat: 108 885 Ft

Fekvő dívány tárolóhellyel

A praktikus, tárolóhelyes diván különösen alkalmas vendégszobákba vagy diákszobákba. Kényelmes ágymagassággal és súlyszabályozható lécekkel ellátott ráccsal rendelkezik. Egy másik bónusz a fej és a lábak pozicionálásának lehetősége. A testhuzat mikroszálas anyagból készült, az ágyat pedig sima szövet borítja.

Ár idején felülvizsgálat: 86 386 Ft

Fehér emelt ágy íróasztallal

Hogyan lehet egyszerűen elrendezni egy kis helyet egy gyerekszobában? Mindössze egyetlen bútordarabra van szüksége. Nem, ez nem vicc, a gyerekszobát egyszerre ággyal, íróasztallal és tárolóhellyel berendezni ma már nagyon is reális. A 90×200 ágy íróasztallal Bony fehér színben könnyedén megoldja a korlátozott hely problémáját a gyerekszobában, a diáklakásban és a kis garzonlakásban.

Ár idején felülvizsgálat: 46 449 Ft

Gyermekágy praktikus tárolóhelyekkel és fiókokkal

Ha gyermekszobát rendez vagy rendezné be, nem nélkülözheti az alapelemet – az ágyat. Hasonlóképpen, ha gyermeke kinőtte a kiságyat, és ideje ágyra költözni, ez a modell tetszeni fog Önnek. Lányoknak és fiúknak egyaránt alkalmas babaágy. Kiváló design és anyaghasználat jellemzi.

Ár idején felülvizsgálat: 49 949 Ft

Egyszemélyes ágy klasszikus kialakításban, kis térbe is alkalmas

Szobát szeretnél berendezni a diákszobádba? Megfelelő ágyra van szüksége vendégszobába, nyaralóba, kis helyiségbe? Minőségi ágyat keres, amely bármilyen stílusú berendezéshez illik? A hatékony bútorokat részesíti előnyben? Akkor számíthat erre a modellre. Megfelel az elvárásoknak, egyszerűségében és minőségében is kiemelkedik.

Ár idején felülvizsgálat: 71 293 Ft

Støraa Bertil dán ágy 90 x 190 cm

A Støraa fő célja, hogy a lehető legjobb minőséget, kivételes kényelmet és egyedi dizájnt kínálja Önnek megfizethető áron. És a Holstebroban székelő dán bútormárkának ez sikerül is! Örömmel mutatjuk be a Bertil ágyat, amely dizájnjával inspirál, és felejthetetlen karaktert visz a belső térbe.

Ár idején felülvizsgálat: 58 646 Ft

Ház alakú, tömör fenyőből készült gyermekágy

A ház alakú gyermekágy kiváló minőségű tömör anyagból, fenyőfából készült. Az ágy biztonsági ráccsal van felszerelve. Az ágy mérete 160×70 cm. Fenyőfa

Ár idején felülvizsgálat: 90 910 Ft

Gyermek fa ágy 160×80 cm mackó motívummal

A 160×80 cm-es Panda gyermekágy bőséges helyet kínál a kiguruláshoz, az ágyrács pedig gondoskodik a biztonságról. Az ágy habszivacs matracot és Flexi rácsot tartalmaz. Az ágy alá egy fiókot is kínálunk, amelyet felár ellenében rendelhet.

Ár idején felülvizsgálat: 59 026 Ft

Gyermek emeletes ágy szekrénnyel és íróasztallal

Ha kis helyigénnyel küzd, és funkcionális bútorokkal szeretné felszerelni gyermeke szobáját, akkor a Lucas emeletes ágy tökéletes az Ön számára. Nagy előnye, hogy egy bútordarab négy funkciót lát el – ágy, íróasztal, szekrény és lépcső. A szetthez egyszerűen adjon hozzá egy komódot, és a szobában minden megtalálható lesz, amire szüksége van, minimális helykihasználással és maximális funkcionalitással.

Ár idején felülvizsgálat: 199 897 Ft

Egyszemélyes ágy minőségi kivitelben, tárolóhelyekkel

Ágy 90 NEXT NX19 Meblar 95/87/210. A NEXT gyermekszektor kiemelkedik a változatosságával és funkcionalitásával. A NEXT nemcsak gyerekszobákba, hanem diákszobákba is alkalmas.

Ár idején felülvizsgálat: 91 854 Ft

Gyermekágy 90×200 cm három tárolófiókkal

A Bergen sorozat 90×200 cm-es ágyfelületű ágya – a fehér bútor tárolófiókokkal és kontrasztos fekete fogantyúkkal érdekes optikát teremt az oldalsó ívelt paravánnal együtt. A Bergen program többi elemével együtt elegáns hangulatot kölcsönöz a lakásnak.

Ár idején felülvizsgálat: 101 625 Ft

Kanapéágy tárolóval a gyerekszobában

Modern egyszemélyes ágy pótággyal, laminált forgácslapból, ABS szegéllyel, érdekes hamu/lila színben. A pótágyazható ágy két matracot, két rácsos rácsot és tárolóhelyet tartalmaz. A felső ágy mérete: 80×200 cm, a pótágy mérete: 80×195 cm.

Ár idején felülvizsgálat: 160156 Ft

Multifunkcionális gyöngyházfehér ágy 140 x 200 cm

Szereted a modern, okos, praktikus és szórakoztató dolgokat? Akkor biztosan érdekelni fogja ez a menő Chicago multifunkciós ágy gyöngyházfehér színben. Játékos dizájnja kedvezni fog hálószobájában, diákszobájában és mindenhol, ahol helytakarékos lehetőségekre van szüksége.

Ár idején felülvizsgálat: 72455 Ft