Gyermekágyak

Gyermekágy Princess minőségi matraccal és ráccsal

Mi az, ami garantáltan minden kislánynak tetszik? Milyen ágyat vegyél, hogy ne kelljen minden éjjel az alvás miatt veszekedni? Ez a csodálatos ágy a megoldás. Megfelelő ajándék unokájának, unokahúgának. Egy ágy, amely gyönyörű kialakításával még a szülőket is elvarázsolja.

Ár idején felülvizsgálat: 48 254 Ft

Fehér fenyőből készült gyermek magasított ágy

Gyermek magasított ágy, amely tartós és könnyen karbantartható anyagból készült. Egy praktikus létra is szerepel a csomagban. Az ágyhoz csúszda, torony, függöny és egyéb kiegészítők is tartozhatnak, többféle színben. Az ágyhoz matrac és rács tartozik.

Ár idején felülvizsgálat: 50 386 Ft

Gyermekágy korlátos, díszített oldalakkal ellátott gyermekágy

GITAN gyermekágy korlátos és díszített oldalakkal.

Ár idején felülvizsgálat: 40 176 Ft

Gyermekágy korlátos és tárolóhelyes, grafit/fehér színben

A tárolóhelyes EMILY 1 gyermekágy az EMILY 1 szektoros rendszer része. A termék kivitelezése grafit / fehér. Az ágy MASIV anyagból készült.

Ár idején felülvizsgálat: 67 824 Ft

Olcsó fából készült gyerekágy 80 x 180 cm

Gyermekágy DP 018.

Ár idején felülvizsgálat: 33 134 Ft

Elegáns fa kiságy 70×140 cm méretű ággyal

Az gyermekágyak kiválasztásakor a kicsik számára a fő szempontok közé tartozik az anyag, a design, a praktikum, a funkcionalitás és a biztonság. Az ideális választás egy semleges színű kiságy, amely minden gyerekszobába illik, és szépen feldobja azt. Itt egy elegáns és nagyon praktikus ágyat kínálunk.

Ár idején felülvizsgálat: 62 401 Ft

Exkluzív gyerekágy kék versenyautó LED világítással

A kék, igazán gyors autó formájú gyerekágy minden kis versenyző álma. Ha tehát a te fiad is imádja az autókat, és nincs belőlük elég otthon, akkor szerezd be neki ezt a csodálatos ágyat!

Ár idején felülvizsgálat: 260 910 Ft

Gyönyörű gyermekágy élénk színekben lányoknak és fiúknak

Modernül felszerelt bölcsőde várja a gyermekeket. Az egyszerűségben rejlik a szépség. A Kelly gyerekágy egyszerre egyszerű és érdekes a formájának köszönhetően. A játékos színek tökéletesen illeszkednek a gyerekszobába. A gyermekágy jól megmunkált és stabil felépítésű. A tárolórekesz ideális ágynemű vagy játékok elrejtésére.

Ár idején felülvizsgálat: 90 130 Ft

Gyermekágy semleges színben, gátlóval ellátott gyermekágy

Minőségi ágy nélkül egyetlen gyerekszoba sem nélkülözheti a minőségi ágyat. A gyermekágy kiválasztása nem könnyű feladat. Ez egy olyan bútortípus, amelynek meg kell felelnie a megfelelő paramétereknek, és mégis lenyűgözőnek kell lennie. Ha olyan ágyat szeretne, amely minden kritériummal rendelkezik, és nemcsak a gyerekek

Ár idején felülvizsgálat: 74037 Ft

Gyermekágyház természetes dekorációjú oldalfalú gyermekágyházzal

Természetes gyermekágyház Benlemi Lucky oldalsó részével, 90 x 180 cm, modern kivitelben. Rengeteg helyet kínál a kényelmes alváshoz és pihenéshez. Az ágyat a cseh Benlemi márka kézzel készítette, ami egy plusz bájos dizájnt ad hozzá.

Ár idején felülvizsgálat: 136473 Ft

Egyszemélyes ágy 90×200 cm tömör fából ráccsal

Gyermek-, diák- vagy vendégszobába választ ágyat? Egyszemélyes ágyat szeretne vásárolni stúdiójába vagy nyaralójába? Minőségi ágyat keres, amely tartós és nem terheli meg a családi költségvetést? Akkor elégedett leszel ezzel a típussal. Ez biztosítja a kényelmes alvást. Kialakításával és árával is tetszeni fog.

Ár idején felülvizsgálat: 48352 Ft

Hogyan válasszuk ki a babaágyat?

A legjobbat akarjuk gyermekeinknek, és ebbe beletartozik az ágy kiválasztása is. Egy ágy biztosan nem lesz elég a születéstől a pubertásig, ezért az ágyat legalább egyszer le kell cserélni a gyermek növekedése során. Rengeteg lehetőségünk van. Nagyon figyeljünk oda, amikor kiságyat, kiságyat és diákágyat vásárolunk.

Választás

A jó hír az, hogy manapság már olyan fantáziadús ágyat is beszerezhetünk, amely minden igényünket és gyermekeink igényét maradéktalanul kielégíti. Például egy ilyen szokatlan formájú szintes ágy két gyermek számára, praktikus játék- és tárolóhelyekkel. Természetesen élénk színekkel és éles sarkok nélkül.

Nagy ágy vagy gyerekágy?

Egy gyerekszobában sosincs elég hely, ezért a bútorok kiválasztása kulcsfontosságú. A gyerekeknek szükségük van egy helyre, ahol pihenhetnek, játszhatnak, tanulhatnak és tárolóhelyet találnak. A matrac fontos szerepet játszik a gyermekágyban is.

Mihelyt a baba kezd kinőni a pelenkából, gondolja át, hogy a kiságy és a nagyágy közötti köztes ágyat akar-e vásárolni, vagy egyenesen a nagyágyat választja. Több gyermek esetén szükség lehet egy palettaágyra vagy egy nem hagyományos kialakítású szintes ágyra. Az utóbbiak minden centiméternyi helyet ki tudnak használni.

A kivitelezés minősége

A gyermek fejlődik és növekszik, ezért a megfelelő ágy pozitívan támogatja a helyes testtartást, a gerinc fejlődését és hozzájárul a pihentető alváshoz. Figyeljünk az anyag minőségére, amelyből az ágy készül, és amellyel az ágyat kezelik. Az EU-n belüli tanúsításnak magától értetődőnek kellene lennie.

Hogyan fog kinézni az ágy

A vizuális oldalt illetően a gyermek kedvencei és ellenszenvei, valamint a neme függvénye. Lányoknak más ágyak állnak rendelkezésre, mint fiúknak, de vannak univerzális modellek is. Vonat, autó, hajó, busz, rózsaszínű ágy, mint a babáknak, állatokkal és kedvenc rajzfilmhősökkel, ez ma már egyáltalán nem probléma. Egy fiók matraccal jó választás, ha egy barátodnál alszol.