Gyermekágyak

Rózsaszín és fehér emeletes ágy szekrénnyel és pc asztallal

Baumax Komi 205cm multifunkciós ágy Ash/Pink.

Ár idején felülvizsgálat: 161 384 Ft

Szürke fa emeletes ágy gyerekeknek lépcsővel

A szürke Marckeric Kiara gyerek emeletes ágy fenyőfa lábakkal bármelyik gyerekszobába alkalmas. Az emeletes ágy nemcsak sok helyet takarít meg. Nagyszerű hely a gyerekek számára alváshoz és játékhoz.

Ár idején felülvizsgálat: 175 677 Ft

Gyermek emeletes ágy tömör fából, tárolóhelyekkel

Gyerekszobát rendez be, és hatékonyan kell megoldania a gyerekek alvóhelyét? Minőségi és praktikus ágyat szeretne 2 gyermek számára? Akkor úgy gondolja, hogy az ideális megoldás ez az emeletes ágy, amely egy díjnyertes tárolóhelyiséggel is fel van szerelve. Precíz kivitelezésével és minőségi anyagával tűnik ki.

Ár idején felülvizsgálat: 120 051 Ft

Klasszikus tömörfa ágy különböző méretekben

A Dekorhome tömörfa ágy tömör tölgyfából készült, így stabil és nagyon tartós. A fenyőfából készült központi merevítés extra stabilitást biztosít ennek a hálószobabútornak. A fa szemcsézettségének különbségei minden ágykeretnek egyedi jelleget kölcsönöznek. Kényeztesse magát egy jó éjszakai alvással ezen a nagyszerű ágyon.

Ár idején felülvizsgálat: 68 692 Ft

Babaágy fehér versenyautó Speedy fényekkel és hangokkal

Ez az igazán gyors autó formájú ágy sok kis versenyző álma. De ez nem akármilyen ágy. Ezt az egyet a legapróbb részletekig átgondolták. A beépített LED-es fényeknek és az adapterrel működő hanghatásoknak köszönhetően a versenyzők egy valódi sportautó élethű illúzióját kapják. Csak vigyázz, mert fennáll a veszélye, hogy apa féltékeny lesz.

Ár idején felülvizsgálat: 260 910 Ft

BAMBI gyermekágy fehér semleges színben

Az állítható ágyhosszúságú, növekvő gyermekágy 3 és 18 év közötti gyermekek számára alkalmas. A megemelt oldalsó test megvédi a kisebb gyermeket a leeséstől, a korlátok később eltávolíthatók. Az ágyhoz matrac tartozik, a matracot külön kell megrendelni. Az ágyhoz tárolórekesz is vásárolható.

Ár idején felülvizsgálat: 96 824 Ft

Egyszemélyes ágy minőségi anyagból, természetes dekorációban

Gyermeke, diákja vagy vendégszobájába választ ágyat? Szüksége van egy minőségi egyszemélyes ágyra magának? Megfelelő minőségű házikóágyat keres? Akkor ez az egyszemélyes ágy megfelel az Ön igényeinek. Minőségi anyagával és nagyon kedvező árával tűnik ki. Bármilyen stílusú berendezéshez illeszkedik.

Ár idején felülvizsgálat: 31 941 Ft

Gyerekágy Energy 90×200 cm, piros versenyautó világítással

Ha valami különleges és eredeti ajándékot szeretne adni fiának, unokájának, unokaöccsének, akkor szerezzen neki egy olyan ágyat, amely a kisfiúknak és a szülőknek egyaránt örömet okoz. Ebben az ágyban úgy fog aludni, mint a vattában. Ennek az ágynak köszönhetően nem kell többé kergetnie a gyermeket, hogy időben lefeküdjön

Ár idején felülvizsgálat: 123 405 Ft

Fából készült gyermekágy biztonsági ráccsal és matraccal

Gyerekszobát rendez be? Az első igazi ágyat választja gyermeke számára? Szereti a modern és praktikus bútorokat? Akkor vegye meg ezt a modellt. Az ágy matracot tartalmaz.

Ár idején felülvizsgálat: 96 662 Ft

Egyszemélyes ágy modern kivitelben, 90×200 cm-es mérettel.

A fehér színű, 90×200 cm-es ágyfelülettel rendelkező egyszemélyes ágy egyszerű kialakítású, amely bármilyen stílusú bútorral kombinálható. Univerzálisan alkalmas gyermekek, tizenévesek és felnőttek számára.

Ár idején felülvizsgálat: 32 264 Ft

Egyszemélyes ágy 90×200 cm cseresznye dekorációban

Kenya ágy cseresznye dekorban kiváló minőségű anyagból készült. A fém és a fa kombinációja egy elegáns és időtlen stílus varázsát kelti. Az ágy mérete 90×200 cm, és tartalmazza a matracot.

Ár idején felülvizsgálat: 83 912 Ft

Fehér emeletes ágy Xaver korlátos gyermekszobába

Gyerekszobát rendez be? Helyhiánnyal küzd? Megfelelő berendezési megoldást keres 2 gyermek számára? Akkor szerezze be ezt a gyönyörű, kiváló minőségű emeletes ágyat modern dizájnban.

Ár idején felülvizsgálat: 337 035 Ft

Gyermekágy semleges színben, gátlóval ellátott gyermekágy

Minőségi ágy nélkül egyetlen gyerekszoba sem nélkülözheti a minőségi ágyat. A gyermekágy kiválasztása nem könnyű feladat. Ez egy olyan bútortípus, amelynek meg kell felelnie a megfelelő paramétereknek, és mégis lenyűgözőnek kell lennie. Ha olyan ágyat szeretne, amely minden kritériummal rendelkezik, és nemcsak a gyerekek

Ár idején felülvizsgálat: 74 037 Ft

Összecsukható emeletes ágy 2in1 90 x 200 cm

Az emeletes ágyak kétségtelenül nagyon praktikus tárgyak. Elférnek a kisebb gyerekszobákban, és bőséges helyet biztosítanak az utódok játékához vagy egyéb tevékenységeihez. Nagyszerű megoldás a jövőre nézve nyitott lehetőségekkel ez a modern Myra emeletes ágy.

Ár idején felülvizsgálat: 63 873 Ft

Egyszemélyes ágy 90×200 cm tömör fából, természetes dekorációban

A 90×200 cm-es rakodófelülettel rendelkező POLA ágy tömör fából készült. Az egyszerű kialakítású, természetes dekorációjú ágy alkalmas egy kis lakásba, egyszemélyes stúdióba.

Ár idején felülvizsgálat: 20966 Ft

Gyermek sátor az ágy felett az éjszakai égbolton

Vásároljon gyermekeinek egy új, ágy fölé helyezhető gyermeksátrat az InnovaGoods-tól. Ez a gyönyörű, aranyos, eredeti motívummal ellátott ágysátor gondoskodik arról, hogy gyermeked biztonságban érezze magát éjszaka, ráadásul kalandos játékra is alkalmas.

Ár idején felülvizsgálat: 7 826 Ft

Egyszemélyes ágy 90×200 cm rózsaszínben

Minden otthon nélkülözhetetlen eleme. Nem tudsz nélküle élni. Itt egy olyan kialakításban, amely még egy kis térben, egy stúdiólakásban is alkalmas. A legnagyobb örömet fogja okozni egy lány, diák szobájában. A kiváló minőségű, modern egyszemélyes ágy rózsaszínben elkápráztat.

Ár idején felülvizsgálat: 85 653 Ft

Gyermekágy Princess minőségi matraccal és ráccsal

Mi az, ami garantáltan minden kislánynak tetszik? Milyen ágyat vegyél, hogy ne kelljen minden éjjel az alvás miatt veszekedni? Ez a csodálatos ágy a megoldás. Megfelelő ajándék unokájának, unokahúgának. Egy ágy, amely gyönyörű kialakításával még a szülőket is elvarázsolja.

Ár idején felülvizsgálat: 48 254 Ft

Fehér fenyőből készült gyermek magasított ágy

Gyermek magasított ágy, amely tartós és könnyen karbantartható anyagból készült. Egy praktikus létra is szerepel a csomagban. Az ágyhoz csúszda, torony, függöny és egyéb kiegészítők is tartozhatnak, többféle színben. Az ágyhoz matrac és rács tartozik.

Ár idején felülvizsgálat: 50 386 Ft

Gyermekágy korlátos, díszített oldalakkal ellátott gyermekágy

GITAN gyermekágy korlátos és díszített oldalakkal.

Ár idején felülvizsgálat: 40 176 Ft

Tömörfa ágy 120×200 cm, rácsos ráccsal együtt

HAMARD ágy 120×200 cm ráccsal, tömör fenyőfából/pácolt diófa, modern és időtlen dizájnban. Az ágyat kézzel festik, majd lakkozzák, csiszolják és újra lakkozzák. Az ágyon az ötödik támasztóláb helyén egy további megerősítő lemez található.

Ár idején felülvizsgálat: 54 740 Ft

Gyermekágy korlátos és tárolóhelyes, grafit/fehér színben

A tárolóhelyes EMILY 1 gyermekágy az EMILY 1 szektoros rendszer része. A termék kivitelezése grafit / fehér. Az ágy MASIV anyagból készült.

Ár idején felülvizsgálat: 67 824 Ft

Olcsó fából készült gyerekágy 80 x 180 cm

Gyermekágy DP 018.

Ár idején felülvizsgálat: 33 134 Ft

Gyermekágyház természetes dekorációjú oldalfalú gyermekágyházzal

Természetes gyermekágyház Benlemi Lucky oldalsó részével, 90 x 180 cm, modern kivitelben. Rengeteg helyet kínál a kényelmes alváshoz és pihenéshez. Az ágyat a cseh Benlemi márka kézzel készítette, ami egy plusz bájos dizájnt ad hozzá.

Ár idején felülvizsgálat: 200 990 Ft

1 2

Hogyan válasszuk ki a babaágyat?

A legjobbat akarjuk gyermekeinknek, és ebbe beletartozik az ágy kiválasztása is. Egy ágy biztosan nem lesz elég a születéstől a pubertásig, ezért az ágyat legalább egyszer le kell cserélni a gyermek növekedése során. Rengeteg lehetőségünk van. Nagyon figyeljünk oda, amikor kiságyat, kiságyat és diákágyat vásárolunk.

Választás

A jó hír az, hogy manapság már olyan fantáziadús ágyat is beszerezhetünk, amely minden igényünket és gyermekeink igényét maradéktalanul kielégíti. Például egy ilyen szokatlan formájú szintes ágy két gyermek számára, praktikus játék- és tárolóhelyekkel. Természetesen élénk színekkel és éles sarkok nélkül.

Nagy ágy vagy gyerekágy?

Egy gyerekszobában sosincs elég hely, ezért a bútorok kiválasztása kulcsfontosságú. A gyerekeknek szükségük van egy helyre, ahol pihenhetnek, játszhatnak, tanulhatnak és tárolóhelyet találnak. A matrac fontos szerepet játszik a gyermekágyban is.

Mihelyt a baba kezd kinőni a pelenkából, gondolja át, hogy a kiságy és a nagyágy közötti köztes ágyat akar-e vásárolni, vagy egyenesen a nagyágyat választja. Több gyermek esetén szükség lehet egy palettaágyra vagy egy nem hagyományos kialakítású szintes ágyra. Az utóbbiak minden centiméternyi helyet ki tudnak használni.

A kivitelezés minősége

A gyermek fejlődik és növekszik, ezért a megfelelő ágy pozitívan támogatja a helyes testtartást, a gerinc fejlődését és hozzájárul a pihentető alváshoz. Figyeljünk az anyag minőségére, amelyből az ágy készül, és amellyel az ágyat kezelik. Az EU-n belüli tanúsításnak magától értetődőnek kellene lennie.

Hogyan fog kinézni az ágy

A vizuális oldalt illetően a gyermek kedvencei és ellenszenvei, valamint a neme függvénye. Lányoknak más ágyak állnak rendelkezésre, mint fiúknak, de vannak univerzális modellek is. Vonat, autó, hajó, busz, rózsaszínű ágy, mint a babáknak, állatokkal és kedvenc rajzfilmhősökkel, ez ma már egyáltalán nem probléma. Egy fiók matraccal jó választás, ha egy barátodnál alszol.