Tömör fa ágy tárolóhellyel

Masszív fa ágyak tárolóhelyekkel

A legmagasabb minőségű ágyak többnyire tömör fából készülnek. Minden ágykategóriában elérhetőek. Lehet egyszemélyes ágy, franciaágy, emeletes ágy és másfél ágy tömör fából. A sláger a tárolóval ellátott hatalmas ágyak. Szezonális tárgyakat, ágyneműt vagy olyan dolgokat tárolhatsz benne, amelyeket nem akarsz állandóan szem előtt tartani, de valahol tárolni kell őket.

Milyen fából készült?

A faanyagok kiválasztásakor a puhább és a keményebb faanyagok között választunk. A keményebb fa tartósabb, masszívabb és drágább is. Legismertebb képviselői a tölgy és a bükk. A tömör, puhább fafajták jó alternatívát jelentenek egy olcsóbb faágy esetében, például a fenyő, a lucfenyő vagy az éger.

Kis és nagy ágyak

Az ágy kialakításánál figyelembe kell venni az ágy használatát. Egy elég tágas kétágyas ágy két személy mindennapi alvására alkalmas, míg egy kis franciaágy 140×200 cm alkalmi vendégszobai alvásra alkalmas. Az egyszemélyes ágyak főként a gyermek- és diákszobákban találhatók.

A tárhely megoldása

Akinek ágy alatti tárolóhelyre van szüksége, annak több lehetősége is van. Leggyakrabban egy csuklós rácson keresztül lehet hozzáférni, akár oldalról, akár a fejtámláról. A kihúzható fiókok egy másik lehetőség. Minden az ágy körüli helytől és az ágyhoz való hozzáféréstől függ, hogy a tárolóhely kényelmesen nyíljon. A kezelésnek egyszerűnek és könnyűnek kell lennie még a kevésbé gyakorlottak számára is. Az összecsukható tömör ágy helytakarékos megoldás, különösen kisebb lakásokban. Egy magasabb ágy mélyebb helyet is kínálhat alatta.</p

Tömörfa franciaágy tárolóhelyekkel

Új otthont alapítasz? Csak a hálószobáját szeretné felfrissíteni? Szereted a minimalista stílust? Szeretné otthonát skandináv stílusban berendezni? Akkor ez az ágy az Öné. Első látásra tetszeni fog.

Ár idején felülvizsgálat: 344 990 Ft

Szilárd ágy 180×200 cm, praktikus tárolóhelyekkel

A Mars franciaágy fehér/antracit dekorációban, 180×200 cm-es alvófelülettel, modern dizájnjával nyűgöz le.Praktikus tárolóhelyekkel és hatékony LED világítással is rendelkezik.

Ár idején felülvizsgálat: 104 529 Ft

Gyermek kanapéágy emelt hátfallal

Gyermek kanapéágy háttámlával Pino – fehér. A fehér kanapéágy/kanapé magasított háttámlával ideális választás egy gyermekszobába. A tárolóhely hozzáadásának lehetőségével és a megemelt fejtámlájú franciaággyá történő kihajthatóságával nemcsak helyet takarít meg, hanem biztonságos is.

Ár idején felülvizsgálat: 113 111 Ft

Fából készült emeletes ágy pótággyal

Ez a emeletes ágy szinte minden otthonba tökéletes. Stabil fa konstrukcióból készült, amely játékosan túléli gyermeke esti hancúrozásait és játékait. Ezenkívül az emeletes ágy nagyszerű megoldás kis lakások vagy házak számára, ahol a lehető legnagyobb helyet kell megtakarítani. Az ágyhoz egy kihúzható pótágy is tartozik, ami biztosan jól jön, ha látogatóid érkeznek.

Ár idején felülvizsgálat: 146 765 Ft

Praktikus emeletes ágy 90×200 cm 2 fő részére kedvező áron

Masszív franciaágy 90 x 200 Darja tömör fából. Alvóhely 90 x 200 cm. A fenyőfából készült olcsó, minőségi emeletes ágy teljes kényelmet nyújt kisebb vagy nagyobb gyermekei számára. Az emeletes ágy összecsukható.

Ár idején felülvizsgálat: 96 383 Ft

Kétszemélyes ágy természetes dekorációban, tárolóhelyekkel

Harmonikus hálószobát szeretne, ahol az egyszerűség és a kényelem uralkodik? A dán Karup Design márka minimalista ágya ugyanolyan jól illeszkedik ebbe az elképzelésbe, mint ahogy egy hosszú nap után beleférsz a paplanba. Hagyja, hogy a tömör fa illata álomba ringassa. Az ágyon egy tárolórekesz található. Rétegelt talapzattal rendelkezik.

Ár idején felülvizsgálat: 201813 Ft

200×200 cm-es kárpitozott ágy tárolóhelyiséggel

Szereti a modern stílust? Új otthont rendez be? Szüksége van vagy szeretne egy új és elég tágas ágyra? Akkor itt van. A kérdés az, hogy melyik színt választja? És hogy sok közül választhat.

Ár idején felülvizsgálat: 231725 Ft